2/10/09-10/10/09 FESTIVAL Κινηματογράφου

Το 11ο διεθνές φεστιβάλ ανεξάρτητων δημιουργών φιλμ και βίντεο ,λαμβάνει χώρα στην μηναρούπολη απο 2 έως 10 οκτώβρη.Κλασσικά όπως σχεδόν κάθε χρόνο στο ΙΝΤΕΑΛ ,στην αγίου νικολάου,ανάμεσα απο κάγκουρες και μπάμπουρες μπορούτε να παρακολουθήσουτε απο ταινίες μικρού μήκους μέχρι ντοκυμανταίρ ,και απο animation μέχρι video art.

Χώρος:Κινηματογράφος ΙΝΤΕΑΛ,αγίου νικολάου
Ημερομηνία:2/10/09 έως 10/10/09
Είσοδος:ελεύθερη
Αναμενόμενη έξοδος:Ρώτα κανα σινεφίλ ρε φίλ ,αν και αναμένονται ανάμεικτα συναισθήματα ανάλογα σε τι προβολή θα πέσεις καθ'ότι ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα παίζουν και άπειρες μούφες.Λίγη τύχη θέλει ή έστω πληροφόρηση...

http://independent.gr

2/10/09 -LIVE Ψυχόδραμα/ΠΡΟΒΟΛΗ ντοκιμαντέρ


Την παρασκευή στην πλατεία Ολγας κατα τισ 19.00 θα παίξει προβολή για το αντιφασιστικό κίνημα στην Ρωσσία του ντοκυμαντέρ που τιτλοφορείται Antifascist Attitude και θα ακολουθήσει λάιβ με τους χίπ χόπ ήχους των Ψυχόδραμα.Σε περίπτωση βρόχης η σύναξη θα τηλεμεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο στην Αρχιτεκτονική.


Χώρος:Πλατεία Ολγας ή σε περίπτωση βροχής στην αρχιτεκτονική,στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία:2/10/09,Παρασκευή
Είσοδος:Φρί
Αναμενόμενη έξοδος:Θα υπάρξει?

25/9/09-LIVE- Surf pistons


Παρασκευή βράδυ ,στο μπάρ της εστίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών παίζουν λάιβ οι Surf pistons με δόσεις ρόκ εν ρόλ,σέρφ,ολίγο απο ροκαμπίλι και γενικά διασκεδαστικές μουσικές για ξύδια ,χορό και φλέρτ.


Χώρος :bar της εστίας,Πανεπιστήμιο Πατρών
Ημερομηνία : 25/9/09
Ωρα: 22:00
Είσοδος:ένα γιαπωνέζικο γιέν και δύο αυγά τουρκίας
Αναμενόμενη έξοδος:Αν και έχουμε δεί τα παιδιά πολλές φορές λάιβ,τολμώ να πώ οτι σχεδόν όλες τι΄ς φορές (μπορεί να μήν θυμάμαι κάποιες) ήταν και γαμώ.Αρα νομίζω ψιλοεγγυημένα πράγματα ,ποτό ,χορός ,καλή μουσική κανα φέο απέξω και γενικά καλη φάση να πούμε.Αντε ΣΗΚΩΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

27/9/09 -LIVE- Μωρά στη Φωτιά/Abbie gale

Την Κυριακή στην πλατεία Γεωργίου , θα παίξουν τα Μωρά στη Φωτιά μαζί με τους Πατρινούς abbie gale στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας κόμματος που ανα καιρούς έχει χαρακτηριστεί ώς η Eurovision της πολιτικής.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Χώρος :Πλατεία Γεωργίου
Ημερομηνία :27/9/09
Ωρα: 19:00
Είσοδος : ελεύθερη
Αναμενόμενη έξοδος : Με τα Μωρά στη φωτιά δέν ξέρω τί να περιμένουμε καθότι αρκετά παλιό και κλασσικό συγκρότημα.Δυστυχώς με τους Abbie gale ξέρω την φάση.........ypnosenton και ξερό ψωμί,παιδεία ,ελευθερία.Αφού μπορώ και βαριέμαι και στο σπίτι μου,έχει νόημα?

26/9/09 -LIVE-Hip hop live


Hip hop συναυλία-φεστιβαλάκι στο πανεπιστήμιο με μπιτ και ρίμες απο τους Κύκνειο άσμα,Παράξενος,Αγρυπνος,Fata Morgana.Differ και Ηρωας.Η Είσοδος ειναι ελεύθερη ,θα έχει μπύρες (σημαντικό) και μετά την συναυλία θα ακολουθήσει drum ´n´ bass party μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες όπου ,μεταλάδες,ντραμενμπασέοι και χιπχοπάδες θα κινηθούν σύσωμοι προς την πρωινή κυριακάτικη λειτουργία με ευλάβεια.



Χώρος :Αμφιθέατρο Πολυτεχνικής (ΑΠ) , Πανεπιστήμιο Πατρών
Ημερομηνία :
26/9/09
Είσοδος :
ελεύθερη
Αναμενόμενη έξοδος :
Για τούς φίλους του είδους η καλύτερη επιλογη σάββατο βράδυ και αρκετές μπάντες άρα πολυυυυυ χιπιχοπι,άρα και γαμώ,άρα και κομπλέ,άρα μάρα κουκουνάρα.Στο πάρτυ που ακολουθεί τα κλασσικά και τα χειρότερα,χορός μέχρι πρωίας ,δυνατή μουσική,υψηλός δείκτης συσωρευμένης αλκοόλης στο σώμα καμια καρδούλα και φύγαμεεεεεεεε

26/9/09-LIVE- Revolting Breed/Slavebreed/Fields of Locust


Το λάιβ που περιμένουν όλοι να τα σπάσουν μετά την εξεταστική κα8ότι είμεθα και μία φοιτητούπολη.Μια χοροεσπερίδα που περιλαμβάνει τον ιδανικό αριθμό συγκροτημάτων και μιά σχετική μουσική ποικιλομορφία.Post μουσικές απο τους νεανίες Fields of Locust με καινούριο δίσκο στα σκαριά ,grind πάταγος απο τους Slαvebreed με δισκάρα παρακαταθήκη ,και σουηδοθράς απο τους Revolting Breed στο τελευταίο λαιβ τους με πολλές εκπλήξεις ,διασκευές και διάθεση πάρτυ γενικά.Προτείνω ανεπιφύλακτα.
Πολύς ιδρώτας ρε αδερφάκι μου........

Χώρος:
Στο Στέκι της Φοιτητικής Εστίας,στο Πανεπιστήμιο
Ημερομηνία: 26/9/09
Είσοδος:Ελεύθερη
Αναμενόμενη έξοδος:Πόνος στη μεση,ξερατά,φιλικό ξύλο,ξύδια,ξύδια,τούπα τούπα,μού πες μού πες,κάφροι,γέλια,ξύδια,κανένα απο τα δικά μας τα γελαστά,καφρίλα ,χάος,μόουσινγκ,μπίρινγκ ,κατούρινγκ,ξύδια...

Σύνδεσμοι:
http://www.myspace.com/revoltingbreed
http://www.myspace.com/slavebreed

24/9/09-LIVE-Raining Pleasure +Guests

Οι πατρινέλες Raining Pleasure μάλλον γιορτάζουν 20 χρόνια απο την ίδρυσή τους .στήν ακτή Δυμαίων,σε ένα τζάμπα λάιβ με κάμποσους καλεσμένους όπως : Ελλη Πασπαλά,η Δήμητρα Γαλάνη,ο David Lynch, Ο Κωνσταντίνος Β. και της Παναγιάς τα μάτια.Καλά κάνουν αρκεί να μήν γεμίσει η πάτρα πάλι με φράτζες όπως παλιά!


Χώρος : Ακτή δυμαίων στο καινούριο πολυχώρο,στην Πολιτεία
Ημερομηνία : 24/9/09
Ωρα έναρξης; 21:15
Είσοδος : Πάρε τζάμπα
Αναμενόμενη έξοδος : Σίγουρα όσοι δεν έχουν γκόμενα 8α βρούν αφού θα γίνεται της μουρλής το πανηγύρι.Καλός και ο Μπετόβεν αλλά......

Σύνδεσμοι:
www.rainingpleasure.gr
www.myspace.com/rainingpleasure

25/9/09-LIVE-Οmen/Septic flesh/Ritual of the odds/Web


Για πρώτη φορά λάιβ στην Πάτρα οι ιστορικοί για τους απανταχού χεβι μέταλ τύπους ανθρώπων,Αμερικάνοι Omen ,ιδρυθέντες το 1983.Αξίζει να σημειωθεί οτι κάνουν περιοδεία στην ελλάδα με συναυλίες στην Πάτρα,Αθήνα ,Θεσσαλονίκη,Λάρισα,Κατερίνη και Τρίκαλα.Μαζί τους στην Πάτρα οι Septic flesh με περιοδεία καινούριου δίσκου και support τους Ritual of the odds και τους Web.



Χώρος : Rock Season (Σκαλιά Γεροκωστοπούλου)
Ημερομηνία: 25/9/2009
Είσοδος: 15 ευρουλάκια με μπύρα
Αναμενόμενη έξοδος: Για αυτούς που 8α πάνε για τους Omen καυτό ατσάλι ,ανελέητο headbanging και γαλλόνια μπύρας.Για αυτούς που θα πάνε για τους Septic flesh τι να πώ ρε παιδιά ,πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!Αν πάει κάποιος ,γιατι εγώ δεν με βλέπω ,ας στείλει καμια ανταπόκριση, καμια φωτό,ας κάνει κανα σχόλιο...