27/9:LIVE: Zvarna,Caveat emptor,CFS,Λήθη, Αντίστροφη μέτρηση

Χώρος:Προκατ35, Κατάληψη Πανεπιστημίου
Ημερομηνία: 27 Σεπτέμβρη
Ωρα: Οταν τελειώσουν τα γαμήσια μονο για Έλληνες
Είσοδος:Αν και προαιρετική, ευπρόσδεκτος έκαστος με τρία κεφάλια ανθρωποείδων, που τρέφονται με περηφάνεια για κατι που δεν έκαναν και μίσος για κάποιον που ποτέ δεν γνώρισαν. Κινούνται σε αγέλες μαζί με τους λύκους τους και τους αναγνωρίζεις απο μακριά κατα πρώτον απο το αντιφέγγισμα του ακόμα πιο γυμνού εγκεφάλου τους, και κατα δεύτερον απο την υπερβολικά καταπιεσμένη σεξουαλική ζωή, για την οποία φταίνε και για αυτήν οι μετανάστες. Οσοι δεν κατάφεραν να γίνουν το είδος για το οποιό θα γίνει αναφορά επόμενη φορά αλλα είναι υποσύνολο του παρόντος, ευδοκιμούν σε μέρη σκιερά, οπου η η βλακεία βασιλεύει και εκπροσωπείτε νομίμως και αντιπροσωπευτικώς, απο την αφρόκρεμα, τους πιούς διαλεκτούς, τους πιό αντιπροσωπευτκους του Μέσου Μαλάκα (¨Ελληνα).
(Μου αρεσουν οι παρενθέσεις αλλα τώρα έβαλα επειδή η χρήση της λέξης εντός παρενθέσεως είναι προαιρετικη και μάλιστα πρέπει να αφαιρεθεί. Γιατι ο "Μαλάκας" είναι μία έννοια πανανθρώπινη την οποία όσο και να προσπαθούν να μας μας πείσουν οτι έχει εθνικότητα, δεν έχει. Και κάθε τους πράξη ή μη πράξη υποστήρίζει του λόγου του αληθές.)Κύριοι είστε όργανα της όχι μιας οποιασδήποτε παγκοσμιοποίησης, αλλα αυτής της βλακείας, της μ α λα κ ί α ς.Της σεξουαλικής ανικανότητας. Της χαπάκωσης και της τηλεόρασης, του ανδρισμού και  του καγκουρέ σεξισμού,του φαίνεσθαι,της υπακουής στις τυφλές υποταγές "ανωτέρων"(πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε) οπου μονομιάς ο περιρέων ανδρίσμός σας χάνεται, μικραίνει περίσσοτερο και απο το μικρο τσουτσουνάκι σας που τα χάπια δεν μπορούν να μεγαλώσουν, και εμφανίζεται η "φιλιπινέζα" που κρύβεται μέσα σας, σκύβετε και αναπληρώνεται την έλλειψη της σεξουαλικής σας έκφρασης.  Είστε "Διεθνίσται" σαν αυτούς που μίσείτε, αλλα με διαφορετικά φαντασιακά- με αυτά του Γονίδη, και του Μιχαλολαλαλαικου, του κ.Σαμαρά και της Γιοροβίζιον, της προόδου και της ανάπτυξης (βαριά αρκαδική συμπεριφόρα και προφορά με πολύ παχύ σίγμα),της Αλίκης στο Ναυτικό, η κακογουστία σε όλο της το μεγαλείο,γιατι για ουσία και πιο βαθειά πράγματα δεν μπορούμε να μιλήσουμε.
Είστε ο ξανθόπουλος της ελληνικής κοινώνιας.
Δυο πράγματα διαχωρίζουν τα ζώα απο τους ανθρώπους΄(ζήτω συγγνώμη απο τα κακομοιρα ζωά, και καταδικάζω τον βίο απο όπου και αν προέρχεται).Το πρώτο είναι οτι οι άνθρωποι εκφράζουν την σεξουαλικότητά τους εκτός σταθερών χρονικών περιόδων και όχι μόνο για λόγους αναπαραγωγής.Το δεύτερο είναι η κατασκευή και η χρήση του μεγαλύτερου εργαλείου που ανακάλυψε ποτέ η ανθρωπότητα, της λογικής. Η έλλειψη των δύο αυτών βασικών , κάποιες φορές υποσκελίζεται και απο την έλλειψη βασικών χαρακτηριστικών που ευτύχως τα ζώα διαθέτουν ακόμα.
¨Οσοι πιστευουν στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία και σε δήθεν βελτιστοποίημένα φαντασιακά  τέτοιου είδους,καλά θα κάνουν να αποδεχτουν όσο το δυνατόν γρηγοροτερα, οτι τα χρυσαβγά αντιπροσωπευουν μια πολλή μεγαλύτερη μερίδα της κοινωνίας και  τα εκλογικά αποτελέσματα τους αδικούν.Ο δάσκαλος, ο φούρναρης ,ο υπουργός,ο δημοσιογράφος, ο επενδυτής, ο παππουλης, η μαναβισα, ο θείος , ο πατέρας, ο εαυτός μας.Και οφείλουν να σεβαστούν την αλήθεια αυτή.Οσοι δεν πιστεύουν σε τέτοια είδη συστημικής οργάνωσης, πάλι πρεπει να αποδεχτούν την αληθεία αυτή.
Εχουμε πόλεμο?Φυσικά, ο πόλεμος δεν στάματησε ποτέ.Και ούτε πρόκειται.
Αναμενόμενη έξοδος: Ζητώντας συγγνώμη απο τα ζώα και  τις Φιλιπινέζες

1 σχόλιο:

  1. Μια καλή ερώτηση θα ήταν: Πόσο κλασμένος ήσουν όταν έγραφες για το συγκεκριμένο live?

    ΑπάντησηΔιαγραφή