28/11: Live: Dirty Fuse @ baobap

Χώρος: baobap
Ημερομηνία: Thu 28 Nov 
Ωρα: 22:00
Είσοδος: με σανίδα
Αναμενόμενη έξοδος: με κανό

1 σχόλιο:

  1. Οι DIRTY FUSE σχηματίστηκαν το 2008 από τον κιθαρίστα DUDA VICTOR και τον drummer ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΓΙΟ, με σκοπό να εξερευνήσουν τον κόσμο του Surf Rock. Επηρεασμένοι απο τον DICK DALE, τους VENTURES, τους ATLANTICS κ. α., η μουσική τους βασίζεται στην παλιά σχολή της 60's surf, φιλτραρισμένη μέσα από τη Garage και τo Punk Rock. Ως τρίο, ξεκίνησαν την αναζήτηση στα live bars και στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, παίζοντας, κυρίως, δικές τους συνθέσεις. Έπειτα από κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή τους, στα μέσα του 2009, ηχογράφησαν τα πρώτα τους τραγούδια, τα οποία κυκλοφόρησαν ένα χρόνο αργότερα σε μορφή 7'' βινυλίου με τον τίτλο "LOST RIDERS". Μέσα στο 2010, οι ΜΑΝΟΣ ΚΙΣΑΜΙΤΑΚΗΣ, JOHN DRAKE και ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ προστέθηκαν στο line up και, μέσα στο 2012, κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο Cd τους.

    Κομβικά σημεία στην πορεία του συγκροτήματος είναι οι εμφανίσεις τους το καλοκαίρι του 2013 με τους θρυλικούς ATLANTICS στην Ελλάδα, η συμμετοχή τους στο Suerfer Joe Summer Festival το 2012 στην Ιταλία, η διοργάνωση του πρώτου αποκλειστικά Surf φεστιβάλ στον Ελληνικό χώρο (Surf Rock Mayhem, 2013, Bios) και το opening στη συναυλία των INVISIBLE SURFERS στο Aν Club to 2012.

    Το 2013 η μπάντα κυκλοφορεί ένα 10" βινύλιο με τίτλο "SURFBETIKA", το οποίο περιέχει 7 "σερφαρισμένα" ρεμπέτικα τραγούδια. Στα πλαίσια της ζωντανής παρουσίασης αυτής τους της δουλειάς, που ξεκίνησε δυναμικά από τις 3 Νοεμβρίου στο Tiki Bar στην Αθήνα, οι DIRTY FUSE επισκέπτονται την Πάτρα και το BAOBAB, την Πέμπτη, 28/11, για ένα δυναμικό live και υπόσχονται, όπως πάντα, να σας ξεσηκώσουν!

    http://www.dirtyfuse.com/

    https://www.facebook.com/dirtyfuse?fref=ts

    https://soundcloud.com/dirty-fuse

    https://www.youtube.com/user/dirtyfuse

    Μετά τη συναυλία ακολουθεί dj set με τα 2 Έργα Καράτε και πολύ rock'n'roll,surf,garage και βλέπουμε, γι' αυτό φέρτε και τα αδιάβροχά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή